PortfolioPortfolio

Als we aan de slag gaan met een thema dan maken we een serie foto's. Uit deze serie worden de beste foto's geselecteerd. Deze foto's worden bewerkt en geupload naar Istockphoto.com. Hieronder een greep uit onze thema's. Klik op "meer foto's" voor een indruk van een bepaald thema.


Asfaltcentrale

De asfaltcentrale is van het bedrijf Heijmans. Op deze asfaltcentrale in Venlo worden een aantal soorten asfalt en bitumen gemaakt. Door de aanleg van de A73 en de A74 was het logisch om een dergelijk centrale in Venlo te bouwen.

Meer foto's : klik hier
Asfaltcentrale

Grow Group Baarlo

Grow Group Baarlo levert plantmateriaal voor de tuinbouw in heel Europa. De Grow Group speelt een heel belangrijke rol op internationaal niveau. Een mooi en zeer verzorgd bedrijf.

Website : Grow Group Baarlo
Meer foto's : klik hier
Grow Group

KRVE Rotterdam

De Koninklijke Roeiers Vereeniging de Eendracht in Rotterdam heeft een lange geschiedenis. Sinds 1895 verzorgen de roeiers van de KRVE dat de trossen van de schepen worden los- en vastgemaakt aan de kade.

Website : Roeiers Rotterdam
Meer foto's : klik hier
KRVE

Onderwijs

Kinderen leren op een basisschool taal, rekenen, wereldoriënterende vakken en expressie. Toegewijde leerkrachten verzorgen onderwijs aan grote groepen leerlingen, jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar.


Meer foto's : klik hier
Onderwijs

Plantenkweker

In het voorjaar gaan mensen weer met frisse moed aan de slag in de tuin. Al de eenjarige en vaste planten worden door enthousiast tuinders met zorg gekweekt. Voordat een plant in de winkel staat zijn er vele handelingen aan vooraf gegaan.

Meer foto's : klik hier
Asfaltcentrale

Laatste Thema!

Laatste thema klik hier

ContactContact

Zijn er vragen of ideeën of wilt u een vrijblijvende verkenning naar onze ideeën zodat u kunt inschatten of ons concept bij dat van uw bedrijf past? Neem gerust contact op.

phone Bart Coenders 06-10823353
phone Frank Coenders 06-34260963
email Stuur een e-mail

Valid XHTML 1.01 Transition Valid CSS 2.1
Site Designed by www.aivah.com
Site Powered and hosted by www.webreus.nl
© copyright 2001-2009 All Rights Reserved.
Conform to W3C Standard XHTML 1.0 Strict & CSS
www.pictureworld.nl